Liberalii nu susţin creşterea salariilor pentru demnitari şi parlamentari

Liberalii nu susţin creşterea salariilor pentru demnitari, inclusiv pentru parlamentari. La şedinţa conducerii PNL de azi se stabilişte şi agenda consultărilor cu PSD şi UDMR în privinţa Codului Fiscal.

Adăugat: 3 August 2015
Ultima actualizare:3 August 2015

Politica Romaneasca
Foto: Alina Ghorghiu, copreşedinte PNL
trimite pe mail

UPDATE  Vicepreşedintele PNL, Sulfina Barbu a precizat, azi, înaintea şedinţei Biroului Politic Naţional, că această marire de salarii ar trebui discutată simultan cu salariile pentru toti bugetarii.

"PNL susţine respingerea în Parlament a ordonanţei privind mărirea indemnizaţiilor pentru cei 48 de demnitari, pentru a discuta această temă în ansamblul legii privind salarizarea bugetarilor. Implicit şi pentru parlamentari considerăm că este oportună discutarea salarizării bugetarilor, atât pentru demnitari, cât şi pentru angajaţii din sistemul bugetar. Este foarte important să ştim care este anvelopa salarială, cât îşi poate permite economia României pentru creşterea salariilor bugetarilor, dar este foarte important în egală măsură să nu facem diferenţieri între categoriile de bugetari. Să vedem şi profesorii la ce nivel de salarizare pot să ajungă, şi medicii. În consecinţă, dacă discutăm de demnitari, trebuie să discutăm de tot aparatul bugetar", a afirmat Sulfina Barbu.

Potrivit redactorului RRA, liberalii au discutat la această reuniune şi despre viitoarele consultări cu PSD şi UDMR privind Codul Fiscal.

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, precizează într-o postare pe o reţea de socializare, că liberalii au primit deja un răspuns favorabil din partea UDMR.

Aceasta a precizat de asemenea, că şi  PSD, prin vocea liderului său Liviu Dragnea, confirmă că nu refuză aceste discuţii.

Sursa Facebook

 

 

Legea votului prin corespondență trebuie să fie adoptată înainte de luna septembrie, pentru ca românii de peste hotare s...

Posted by Alina Gorghiu on 1 August 2015


Autor:
Petruţa Smântână
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
3 August 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza