Liberalii decid noua formulă de conducere a partidului

Liberalii decid azi noua formulă de conducere după demisia lui Vasile Blaga din funcţia de copreşedinte al PNL şi de la coordonarea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din iarnă.

Adăugat: 1 Octombrie 2016
Ultima actualizare:1 Octombrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Vasile Blaga
trimite pe mail

Decizia va fi validată oficial într-o reuniune a Biroului Politic al partidului care ar urma să aibă loc cel mai probabil săptămâna viitoare.

Primul care a venit aici la sediul central al liberalilor din Aleea Modrogan a fost chiar fostul copreşedinte şi coordonator al campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, Vasile Blaga, informează reporterul RRA.

Blaga preciza că la discuţiile care încep la ora 15:00 referitoare la alegerea viitorului copreşedinte va avea şi el un cuvânt de spus.

Sunt prezenţi şi alţi lideri liberali: Mircea Hava, Andreea Paul Vass, Ilie Bolojan, Gheorghe Falcă, Cristina Trăilă.

Vicepreşedintele PNL, Cezar Preda, spunea azi că decizia trebuie să ţină seama de statutul partidului.

"Deocamdată domnul Blaga e un membru PNL de bază şi cred că noi trebuie să ne gândim acum în primul rând la dânsul, să vorbim cu dânsul, să-l întrebăm ce simte, ce vrea şi ce vom decide azi la trei va fi spre binele partidului. Vasile Blaga a fost întotdeauna garantul statutului, deci nu se va putea lua vreo decizie în afara statutului Partidului Naţional Liberal", declara Preda.

Printre persoanele vehiculate pentru funcţia de copreşedinte se numără Adriana Săftoiu, Gheorghe Flutur, Anca Boagiu şi Cătălin Predoiu, toate variantele urmând să fie analizate în cadrul şedinţei care va începe la ora 15:00, pentru ca ulterior această decizie să fie confirmată de Biroul Politic Naţional.Autor:
Petruţa Obrejan
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
1 Octombrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza