Liberalii au format echipe de negociere pentru moţiunea de cenzură

Liberalii au format echipe de negociere cu formaţiunile politice din opoziţie, cu grupul minorităţilor naţionale şi cu parlamentarii independenţi în vederea unei moţiuni de cenzură împotriva guvernului.

Adăugat: 23 Septembrie 2018
Ultima actualizare:23 Septembrie 2018

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Vicepreşedintele PNL Adrian Oros a declarat că există deja pregătite elementele care vor fi incluse în textul moţiunii iar liderii liberali vor critica în mod deosebit reprimarea mitingului din 10 august, precum şi modul în care autorităţile au gestionat criza pestei porcine.

"Cu siguranţă, în această sesiune parlamentară vom depune moţiune de cenzură, am declarat-o şi la începutul sesiunii parlamentare, dar o vom depune atunci când considerăm că sunt cele mai mari şanse ca această moţiune să treacă. Pentru că nu credem că actuala guvernare ar face faţă provocării de a gestiona treburile Europei în prima jumătate a anului 2019", a spus Adrian Oros.

Declaraţia vicepreşedintelui PNL Adrian Oros a fost făcută ieri la Cluj Napoca, transmite corespondentul nostru Claudiu Pădurean.

Tot acolo a fost prezent şi preşedintele Comisiei pentru cultură, culte şi minorităţi din cadrul PNL, istoricul Liviu Brătescu.

El a criticat activitatea minstrului culturii, George Ivaşcu, şi a afirmat că în acest an al Centenarului lipsesc o viziune şi o strategie asumată de ministru, deşi există documente strategice redactate de profesioniştii din cadrul ministerului, dar care nu au fost asumate la nivel politic.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
23 Septembrie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza