Liberalii au depus lista cu candidaţi pentru alegerile europarlamentare

Liberalii au depus astăzi la Biroul Electoral Central lista cu candidaţi pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, împreună cu aproximativ 1.400.000 de semnături de susţinere pentru înscrierea în cursa electorală.

Adăugat: 27 Martie 2019
Ultima actualizare:27 Martie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Rareș Bogdan (stânga), Raluca Turcan (mijloc) și Ludovic Orban (drepata). Sursa: facebook.com/pnl.ro
trimite pe mail

Primul pe listă este fostul moderator de televiziune Rareş Bogdan, care a declarat că îşi doreşte o schimbare completă a modului în care se face în prezent politica României la nivel european.

Rareş Bogdan: Vom lupta cu PSD, nu vom lăsa România în ghearele PSD şi a celor din ALDE, sprijiniţi din umbră de UDMR. Vom lupta, şi am intrat în această luptă, pentru a câştiga! Pe 26 mai seara vom fi împreună, după o campanie extrem de grea, dar vom fi câştigători! România va sta în primul rând, iar România va da semnalul începând de pe 26, de la ora 21:00, că dreapta se întoarce la putere.

Pe a doua poziţie a listei de candidaţi liberali se află primarul municipiului Alba-Iulia, Mircea Hava, urmat de Siegfried Mureşan, în prezent eurodeputat.

Astăzi şi-au mai depus listele de candidaţi PRO România, iar ieri PSD, ALDE şi Alianţa 2020 USR-PLUS. Mai sunt aşteptaţi la Biroul Electoral Central reprezentanţii UDMR şi ai PMP.

Mâine este ultima zi de depunere a listelor cu candidaturi.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
27 Martie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza