Legea salarizării unitare va fi modificată în acest an

Legea salarizării unitare va fi modificată în acest an, a anunţat premierul Florin Cîţu.

Adăugat: 14 Februarie 2021
Ultima actualizare:14 Februarie 2021

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Într-o conferinţă de presă, şeful Executivului a precizat că nu va susţine acele sporuri care nu sunt acordate pe criterii de performanţă.

Premierul a amintit că au fost păstrate pentru acest an cheltuielile cu salariile personalului la nivelul lui decembrie 2020, iar operatorii economici au timp până la jumătatea anului să înceapă reformele.

Florin Cîţu: Am păstrat cheltuielile cu salariul personalul la nivelul lui decembrie 2020. Deci, nu facem niciun rabat la acest lucru, la asistenţă socială, bineînţeles, pensiile care au crescut anul trecut şi alocaţiile sunt incluse acolo, sunt 10 miliarde de lei la buget în plus din aceste cheltuieli. Anul acesta refacem Legea salarizării unitare şi pornim de acolo. Eu nu sunt de acord, nu am fost de acord cu acea lege, nu am votat-o în Parlamentul României, nu sunt de acord să susţin aberaţiile pe care le-au votat cei de la PSD în Parlamentul României şi s-a văzut clar că au dus România într-o direcţie greşită şi au şubrezit stabilitatea fiscală a României. Nu mai spun de ce analize primeam de la agenţiile de rating, respectiv, referitoare la Legea pensiilor sau Legea salarizării, că nu sunt sustenabile, că România poate să intre în incapacitate de plată şi aşa mai

Premierul Florin Cîţu a mai spus că Parlamentul va abroga legile privind salarizarea adoptate de PSD anul trecut.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
14 Februarie 2021


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza