"Legea pumnului" în campania electorală, la Constanţa

În oraşul Ovidiu, din judeţul Constanţa, campania electorală a început cu legea pumnului între actualul primar al oraşului Dumitru Bocai, membru PDL şi candidat pentru un nou mandat de primar, şi un membru al Partidului Naţional Liberal, Ion Gavrilă.

Adăugat: 14 Mai 2012
Ultima actualizare:14 Mai 2012

Politica Romaneasca
Foto: Dumitru Bocai,primarul oraşului Ovidiu
trimite pe mail

Organizaţia judeţeană a PDL Constanţa reclamă modul în care se comportă membrii PNL în campanie electorală.

Într-un comunicat trimis presei se arată că, duminică, 13 mai, primarul în exerciţiu al oraşului Ovidiu, Dumitru Bocai, membru PDL şi candidat pentru un nou mandat de primar al oraşului, a fost agresat fizic pe fondul unei discuţii mai aprinse de Ion Gavrilă, membru al Partidului Naţional Liberal.

În urma loviturilor primite, primarul Dumitru Bocai a necesitat îngrijiri medicale şi spitalizare.

În urma acestui incident, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru, a declarat că nu este de acord şi condamnă un astfel de comportament şi face apel la calm către toţi candidaţii, militanţii şi susţinătorii tuturor partidelor aflate în campania electorală ce abia a demarat.

Preşedintele PDL Constanţa a menţionat că a cerut colegilor de partid să facă o campanie electorală decentă, fără provocări şi agresiuni fizice sau verbale.

În acest context, speră ca mesajul transmis să fie bine înţeles şi astfel de comportamente descalificante, precum cel al lui Ion Gavrilă, să nu se mai repete, iar campania electorală să se menţină în limite decente, transmite corespondentul RRA, Mona Constantinescu.

Rus: La startul campaniei electorale, în fiecare zi au apărut incidente

Potrivit ministrului de Interne, Ioan Rus, de la startul campaniei electorale, în fiecare zi au apărut incidente.

Ioan Rus a precizat că sâmbătă, 12 mai, au fost înregistrate un număr de 36 de incidente, cele mai multe produse în mediul rural.

Cele mai multe sancţiuni contravenţionale au fost aplicate în judeţul Brăila - patru, iar în Braşov şi Suceava câte două.
    
"În fiecare zi se întâmplă ceva. Ştim exact în fiecare judeţ ce se întâmplă şi în ce măsură structurile MAI au acţionat. Permanent urmărim treaba aceasta", a afirmat ministrul.
 Autor:
Mona Constantinescu
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
14 Mai 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza