Legea privind modificarea şi completarea organizării şi funcţionării TVR şi SRR, adoptată

Propunerea legislativă are ca principală modificare separarea funcţiilor de preşedinte al Consiliului de Administraţie de cea de Director General.

Adăugat: 20 Iunie 2017
Ultima actualizare:20 Iunie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Senatul a adoptat în calitate de Cameră decizională proiectul de lege privind modificarea si completarea legii privind organizarea şi functionarea Televiziunii şi Radioului Publice.

Propunerea legislativă are ca principală modificare separarea funcţiilor de preşedinte al Consiliului de Administraţie de cea de Director General ale Societatilor  Publice de Radio si Televiziune.

Preşedintele Comisiei pentru cultură, senatorul PSD Lucian Romaşcanu: 

"Este prima iniţiativă legislativă de modificare fundamentală a Legii 41 din 1994. Suntem bucuroşi că de-a lungul dezbaterilor am constatat interesul pentru a avea o asemnea modificare a Legii 41 din partea tuturor grupurilor parlamentare consultate. Principalele modificări sunt separarea funcţiei de preşedinte de cea de director general pentru dinamizarea şi eficientizarea activităţii celor două societăţi publice de radio şi de televiziune. Articolul 41 al legii se modifică astfel încât să se pună în acord cu noua legislaţie privind finanţarea de la buget a celor două societăţi", a declarat Lucian Romaşcanu.

 

Propunerea legislativă are ca principală modificare separarea funcţiilor de preşedinte al Consiliului de Administraţie de cea de Director General. - See more at: http://www.romania-actualitati.ro/senatul_a_adoptat_modificarea_si_completarea_legii_srr_srtv-104030#sthash.kKFQEW9c.dpuf


Autor:
Amalia Bojescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
20 Iunie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza