Laszlo Gyorgy, PPMT: În Parlament nu trebuie să intre oameni cu dosare

Candidatul PPMT este de părere că acea persoană care a fost implicată în afaceri murdare pe bani publici nu ar mai trebui să candideze în Parlament.

Adăugat: 6 Decembrie 2012
Ultima actualizare:6 Decembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Laszlo Gyorgy este candidatul Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania pentru Camera Deputaţilor în Colegiul uninominal numărul 5, Mureş.

Candidatul PPMT este de părere că acea persoană care a fost implicată în afaceri murdare pe bani publici nu ar mai trebui să candideze în Parlament.

El a adus drept exemplu negativ, cazul candidatului UDMR, Laszlo Borbely, care are dosar la DNA.

"Bineînleles că şi în alte zone din România este o problemă destul de reală. Eu cred că pur şi simplu cine s-a implicat în asemenea afaceri murdare pe bani publici.Trebuie să ia la cunoştinţă faptul că nu mai are ce să caute în Parlamentul României, pe scena politică înaltă a României", a spus Laszlo Gyorgy .

Laszlo Tokes: UDMR încearcă să blocheze votul etnicilor maghiari

Preşedintele Consiliului Naţional al Maghiarilor din Transilvania, Laszlo Tokes, consideră că UDMR încearcă să blocheze votul etnicilor maghiari în favoarea Partidului Popular Maghiar din Transilvania.   

Laszlo Tokes a adresat un memorandum comisarului european pentru justiţie, Viviane Reding,  în care descrie această situaţie.  

"Trebuie să facem faţă cu intimidarea, cu frica provenită din cadrul UDMR, care vor să intimideze pe alegătorii maghiari să nu aibă curajul să voteze candidaţii Partidului Popular Maghiar din Transilvania", a spus Laszlo Tokes.Autor:
Bogdan Isopescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
6 Decembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza