Lansări de carte şi premieri, la Târgul de carte Gaudeamus

Astăzi vor avea loc numeroase lansări de carte şi Tombola Gaudeamus, la Târgul de carte Gaudeamus de la Oradea.

Adăugat: 21 Mai 2016
Ultima actualizare:21 Mai 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Orădenii mai au la dispoziţie doar două zile pentru a vizita Târgul de carte Gaudeamus Oradea, organizat de Radio România.

Ziua de sâmbătă, 21 mai, este o zi importantă pentru Târgul de Carte Gaudeamus Oradea, nu doar pentru că este week-end şi toată lumea aşteaptă o creştere a vizitatorilor în târg, ci şi pentru numeroasele lansări, care încep de la ora 12:30 şi se ţin lanţ până seara la închiderea ediţiei, la 19:30, cu Tombola Gaudeamus.

Tombola Gaudeamus, de altfel, a premiat în fiecare seară până acum cumpărătorii din Târgul de Carte Gaudeamus Oradea şi, nu în ultimul rând, la ora 12:00, premiem olimpicii României, elevii de nota zece.

Este o întâmplare fericită că anul acesta Târgul de Carte Gaudeamus se suprapune peste "Noaptea muzeelor", care în seara asta, de la ora 19:00 până târziu la ora 1:00, deschide porţile muzeelor orădene tuturor celor dornici să le viziteze gratuit.

Muzeul Memorial "Iosif Vulcan" este partener important la Târgului Gaudeamus, mai ales că anul acesta târgul, pentru prima oară are o temă asociată, aceea a debutului lui Mihai Eminescu în revista "Familia " acum 150 de ani.

 Autor:
Oana Cristea Grigorescu
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
21 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza