La sfârşit de săptămână, politicienii iau pulsul ţării

Dacă PSD,PNL şi PC sunt preocupate de semnarea protocolului de colaborare la nivel judeţean al Uniunii Social Liberale, PDL este prezent în ţară, la cel mai înalt nivel,pentru a participa la alegerile pentru conducerea Organizaţiilor judeţene ale PDL.

Adăugat: 27 Martie 2011
Ultima actualizare:27 Martie 2011

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Partidul Social Democrat, Partidul Naţional Liberal şi Partidul Conservator au semnat ieri, la Iaşi, protocolul de colaborare la nivel judeţean, în cadrul Uniunii Social Liberale.


Este ultimul astfel de act care mai rămăsese de parafat în teritoriu.


În mesajul său, liderul PSD, Victor Ponta, s-a referit la funcţionarea alianţei în capitală.


"Chiar săptămâna viitoare, cu ocazia dezbaterii bugetului municipiului Bucureşti, cred că este momentul în care PSD şi PNL trebuie să dovedească că pot forma o alianţă corectă şi stabilă, o alianţă în favoarea bucureştenilor şi o alianţă care să oprească tendinţele doamnei Elena Udrea de a pune mâna şi pe banii Bucureştiului, aşa cum a pus mâna pe banii guvernului", a spus Ponta.


Tot la Iaşi, preşedintele PNL, Crin Antonescu, s-a pronunţat pentru adoptarea unor modificări în legile actuale care să sancţioneze migraţia aleşilor de la un partid la altul în timpul mandatului.


Pe de altă parte, aflat sâmbătă la Piteşti, cu ocazia alegerilor Organizaţiei PDL ARgeş, liderul PDL, Emil Boc, a făcut referire la  calitatea politicienilor pe care formaţiunea sa îi promovează.


"Oamenii trebuie să aibă încredere în cei pe care sunt chemaţi să-i voteze" - spune liderul PD-L.


Emil Boc a spus din nou că economia începe să se redreseze şi a subliniat că PDL are două obiective: relansarea economică şi modernizarea partidului.


Avem două mari obligaţii în faţa românilor. În primul rând, ca principal partid de guvernare, să asigurăm relansarea economică după ce am luat măsurile dificile, iar semnele bune încep să se înmulţească în economie. Iar în al doilea rând, aici în partid avem nevoie să ne modernizăm. Noi trebuie să avem tăria şi puterea să punem oamenii potriviţi la locul potrivit, iar cei care nu sunt potriviţi să-i invităm să facă un pas înapoi din politică sau din administraţie. Dacă nu avem o asemenea tărie, nu vom reuşi, a afirmat liderul PDL.

 Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
27 Martie 2011


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza