La recepţia de Ziua Naţională nu vor fi invitate persoane cu probleme penale

3000 de militari şi specialişti din Ministerele Apărării şi de Interne şi din Serviciul Român de Informaţii vor defila de 1 Decembrie, de la ora 11:00, la Parada Militară în Piaţa Arcului de Triumf din Bucureşti.

Adăugat: 24 Noiembrie 2016
Ultima actualizare:24 Noiembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Preşedintele Klaus Iohannis
trimite pe mail

Două repetiţii vor avea loc mâine, de la ora 9:00, pe terenul de instrucţie Ghencea, respectiv duminică, de la ora 8:00, în Piaţa Arcului de Triumf.

La parada militară de 1 Decembrie şi la recepţia, pe care preşedintele României, Klaus Iohannis o oferă de Ziua Naţională, nu vor fi invitate persoane care au probleme penale.

Este precizarea pe care a făcut-o, astăzi, purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, Mădălina Dobrovolschi.

"Nu voi face referire la anumite nume pentru că nu despre asta este vorba. Este vorba despre nişte criterii, care au stat la baza întocmirii listei cu invitaţi şi nu pot să vă ascund şi nici nu vreau să vă ascund faptul că în constituirea acestor criterii, care au fost luate în calcul, bineînţeles că în primul rând este vorba despre criteriul ca acea persoană să deţină o funcţie în stat, dar, de asemenea, să respecte şi nişte criterii de integritate, iar aici vorbim, desigur, despre inexistenţa unor probleme penale", a spus purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale.

500 de persoane au fost invitate la recepţia pe care preşedintele o dă la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Naţionale a României.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
24 Noiembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza