Kövesi despre afirmațiile lui Ghiță: Nu comentez declaraţiile unui inculpat fugar

Laura Codruţa Kövesi a spus astăzi că declaraţiile făcute de Sebastian Ghiţă în înregistrări video difuzate în ultima lună sunt "neadevărate, neîntemeiate, tendenţioase şi ridicole".

Adăugat: 9 Ianuarie 2017
Ultima actualizare:9 Ianuarie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a sesizat astăzi Consiliul Superior al Magistraturii, dar şi Consiliul Naţional al Audiovizualului cu privire la declaraţiile fostului deputat Sebastian Ghiţă, inculpat în mai multe dosare de corupţie, care a dispărut de mai multe săptămâni.

Laura Codruţa Kövesi a spus astăzi că declaraţiile făcute de Sebastian Ghiţă în înregistrări video difuzate în ultima lună sunt "neadevărate, neîntemeiate, tendenţioase şi ridicole", însă nu a dorit să comenteze mai mult pe această temă.

"Nu comentez declaraţiile unui inculpat fugar care are mai multe dosare. O parte dintre ele sunt în instrumentare la DNA, o parte dintre ele sunt deja trimise în judecată şi nu doresc să intru în dialog cu acesta. Sunt atacuri făcute de inculpaţi care sunt cercetaţi în dosarele DNA, de inculpaţi care sunt trimişi în judecată sau chiar condamnaţi /de DNA/ sau de persoane care-i susţin. Aceste atacuri sunt făcute datorită faptului că DNA şi-a permis să deranjeze inculpaţii", a spus Kovesi.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
9 Ianuarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza