Kovesi: Activitatea DNA Ploieşti nu trebuie afectată de un caz izolat

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat joi că a lăudat şi va lăuda în continuare activitatea DNA Ploieşti, deoarece procurorii de acolo au avut o activitate

Adăugat: 16 Februarie 2017
Ultima actualizare:16 Februarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Laura Codruţa Kovesi, procuror şef al DNA
trimite pe mail

Procurorul Şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kövesi consideră că activitatea DNA Ploieşti nu trebuie afectată de un caz izolat cum este cel al procurorului Negulescu.

Şefa DNA a făcut aceste declaraţii dupa şedinţa de bilanţ a DIICOT.

Ea s-a referit la înregistrarea apărută în spaţiul public, în care procurorului Mircea Negulescu de la DNA Ploieşti i se atribuie un dialog cu o femeie căreia îi oferă informaţii din dosare penale.

Femeia din înregistrare ar fi soţia unui afacerist local arestat într-un dosar de corupţie iar bărbatul despre care se spune că este procurorul Negulescu foloseşte şi un limbaj injurios l-a adresa unor superiori.

Inspecţia judiciară  s-a autosesizat în acest caz.  

"Laud activitatea DNA Ploieşti, am lăudat-o şi o s-o laud în continuare câtă vreme colegii de acolo si-au făcut treaba. Faptul că este o cercetare disciplinară în curs nu înseamnă că procurorii din DNA nu şi-au îndeplinit treaba. Haideţi să aşteptăm rezultatul inspecţiei să vedem dacă a fost un procuror implicat în acea discuţie sau nu a fost, să vedem ce s-a întâmplat şi nu pot să comentez acest subiect", a spus Kovesi.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
16 Februarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza