Klaus Johannis: FDGR vine să ceară electoratului o reconfirmare

Klaus Johannis a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că Formul Democrat al Germanilor din România reprezintă administraţia publică locală într-o bună măsură şi vine să ceară electoratului o reconfirmare.

Adăugat: 7 Iunie 2012
Ultima actualizare:7 Iunie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, vrea un al patrulea mandat de primar şi susţine că Formul Democrat al Germanilor din România reprezintă administraţia publică locală într-o bună măsură şi vine să ceară electoratului o reconfirmare.  

Johannis speră că sibienii vor acorda votul lor şi pentru candidatul Forumului la preşedinţia Consiliului Judeţean, Martin Bottesch.  

"Cred că FDGR are în continuare prima şansă la Consiliul Local. Eu sper că sibienii au înţeles, cel puţin aşa s-a văzut până acum, că am nevoie de un consiliu cu care să lucrez şi sper să voteze Forumul German. Dacă nu va fi aşa este păcat şi vom reveni în situaţia din primul meu mandat, când n-am avut majoritate şi totuşi s-a mişcat câte ceva în Sibiu", a spus Johannis.

Edilul Sibiului din ultimii 12 ani şi-a declarat dorinţa de a obţine un al patrulea mandat la şefia municipalităţii, pentru a-şi continua proiectele demarate.

"Sper să obţin acest al patrulea mandat. Provocările sunt diverse, eu nu pot spune că pornesc de la zero. Vreau să îmi continui proiectele, pe cele mari, de infrastructurră, dar alte proiecte, precum dezvoltarea Paltinişului, rezolvarea probelemeler de trafic, construirea de noi creşe, construirea de locuinţe pentru tineri. Sunt foarte multe de făcut în continuare”, a declarat Johannis.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
7 Iunie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza