Klaus Iohannis, primarul Sibiului

"Este posibil să devin una dintre persoanele care ar intra în discuţie (n.r. pentru şefia PNL), în cazul în care Crin Antonescu devine preşedinte. Sunt dispus să discut".

Adăugat: 21 Februarie 2013
Ultima actualizare:21 Februarie 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a spus, joi, că după alegerile prezidenţiale din 2014, în cazul în care liderul PNL, Crin Antonescu, devine preşedinte, este "dispus să discute" despre preluarea şefiei PNL, fiind posibil să fie una dintre persoanele care "ar intra în discuţie".

Klaus Iohannis a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că la actualul congres al PNL este interesantă o funcţie de conducere, dar nu vizează postul lui Crin Antonescu.

Întrebat dacă după alegerile prezidenţiale din 2014, în cazul în care Crin Antonescu devine preşedinte, este interesat de conducerea PNL, Iohannis a spus că "este posibil" ca atunci să fie una dintre "persoanele care ar intra în discuţie".

"Este posibil ca atunci să devin una dintre persoanele care ar intra în discuţie, dacă va fi aşa sau nu vom vedea atunci. Nu cu gândul acesta am intrat în PNL, dar dacă atunci se pune problema evident că sunt dispus să discut", a spus Klaus Iohannis.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că începând de miercuri este membru PNL, precizând că a luat această decizie în urma invitaţiei lansate de liderul PNL, Crin Antonescu.
   Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
21 Februarie 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza