Klaus Iohannis, prim-vicepreşedinte PNL

"Sunt convins că USD s-a format pentru a rupe USL după europarlamentare şi pentru a promova un candidat al stângii (la alegerile prezidenţiale - n.r)".

Adăugat: 28 Februarie 2014
Ultima actualizare:28 Februarie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Klaus Iohannis
trimite pe mail

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, s-a declarat, vineri, convins că "USD s-a format pentru a rupe USL", nefiind, aşa cum declară liderii partidelor ce formază Uniunea, doar o alianţă pentru europarlamentere, ci pentru alegerile prezidenţiale.

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, dacă este de părere că USL s-ar fi rupt oricum în acest an.

Iohannis a răspuns afirmativ, declarându-se convins că USD nu s-a format pentru alegerile europarlamentare, ci "ca o alianţă internă".

"Sunt convins că USD nu s-a format pentru europarlamentare, ci s-a format ca alianţă internă. Aşa s-a şi manifestat, cu toate că ei au tot declarat altceva. Sunt convins că USD s-a format pentru a rupe USL după europarlamentare şi pentru a promova un candidat al stângii (la alegerile prezidenţiale  - n.r)", a declarat Iohannis, citat de Meiafax.

 Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
28 Februarie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza