Klaus Iohannis, președintele României

"Prinţul Charles, un om care preţuieşte România şi care ne promovează locurile transilvane oriunde merge în lume".

Adăugat: 1 Iunie 2015
Ultima actualizare:1 Iunie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Klaus Iohannis, președintele României
trimite pe mail

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă că întâlnirea cu prinţul Charles de duminică, de la Palatul Cotroceni, i-a făcut plăcere şi că acesta este un om care preţuieşte România şi care promovează locurile transilvane oriunde merge în lume.

"M-am întâlnit astăzi, la Palatul Cotroceni, cu prinţul Charles, un om care preţuieşte România şi care ne promovează locurile transilvane oriunde merge în lume. Mi-a făcut plăcere să mă întâlnesc cu el, mă bucur că ne reprezintă şi că vorbeşte despre România ca despre o parte a sufletului său", a scris Iohannis, duminică pe contul său de Facebook.

Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, prinţul de Wales a rememorat, la începutul întâlnirii de la Palatul Cotroceni cu Klaus Iohannis, prima sa vizită la Sibiu.

Totodată, prinţul Charles a apreciat modul în care municipiul Sibiu s-a dezvoltat în timpul mandatelor lui Klaus Iohannis, contribuind astfel la protejarea moştenirii istorice şi culturale a Transilvaniei.

Preşedintele Iohannis a subliniat că va acorda o importanţă deosebită în timpul mandatului său prezervării patrimoniului, păstrării tradiţiilor istorice şi ocrotirii mediului înconjurător.

 Autor:
Luminiţa Voinea
Editor:
Luminita Voinea
Adăugat:
1 Iunie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza