Klaus Iohannis: Mergeţi la vot!

Punct final în campania electorală în audiovizual. Preşedintele Klaus Iohannis îi îndeamnă pe alegători să meargă la vot.

Adăugat: 9 Decembrie 2016
Ultima actualizare:9 Decembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Klaus Iohannis, preşedintele României
trimite pe mail

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis din nou, astăzi, cu ocazia Zilei Internaţionale de Luptă împotriva Corupţiei, un îndemn către alegători de a merge la vot, argumentând că lupta anti-corupţie trebuie să continue.

"Am ajuns la finalul campaniei electorale şi în acest moment mesajul cel mai important pe care vreau să-l dau românilor este unul clar şi simplu: dragi români, mergeţi la vot! Mergeţi la vot şi nu lăsaţi pe altul să hotărască în locul vostru ce se întâmplă cu România noastră! Indiferent dacă aveţi o opţiune sau încă nu aveţi o opţiune, este important să mergeţi să votaţi. S-a spus în aceste zile că această campanie electorală nu a reuşit să emoţioneze, nu a reuşit să producă o emoţie, cum au reuşit alte campanii electorale. Totuşi, ziua votului produce emoţii. Duminică mergem şi alegem Parlamentul României pentru următorii patru ani. Este o alegere importantă. Este importantă pentru că vrem împreună să continuăm să facem România mai bună. Este importantă fiindcă trebuie împreună să construim o Românie puternică şi prosperă. Absenteismul nu este niciodată o soluţie în ziua votului. În democraţie alegătorul devine activ şi participant numai în ziua votului. Nu rataţi, dragi români, această ocazie! Mergeţi şi votaţi, chiar dacă vă hotărâţi în ultimul moment pe cine să votaţi!", a subliniat preşedintele într-o declaraţie de presă.

Preşedintele a precizat că îşi doreşte o Românie fără corupţie

"Îmi doresc o Românie fără corupţie. De aceea am spus de fiecare dată că eu sprijin lupta anticorupţie. De aceea cred că este foarte important ca în România lupta anticorupţie să continue în forţă", a spus Iohannis. 

El a adăugat că apreciază  în mod deosebit activitatea DNA şi că România se află pe drumul cel bun.

"Lupta anticorupţie trebuie să continue până când respectarea legii şi corectitudinea devin normalitate, devin regula, până când construim o societate care ea însăşi nu mai suportă, nu mai tolerează corupţia. Cred că suntem pe drumul cel bun, dar este important să continuăm şi, ca să continuăm bine, este nevoie să votăm", a spus preşedintele Iohannis.
 Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
9 Decembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza