Klaus Iohannis, candidatul ACL la prezidenţiale

"Tactic, poate ar fi fost mai bine să fie mai puţini candidaţi (la Preşedinţie) pe dreapta".

Adăugat: 23 Septembrie 2014
Ultima actualizare:23 Septembrie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Klaus Iohannis, consideră că, din punct de vedere tactic, ar fi fost mai bine să fie mai puţini candidaţi de dreapta în cursa electorală pentru funcţia de preşedinte al României.

El a declarat, marţi, la Botoşani, că, în ciuda numărului mare de candidaţi de dreapta, nu are nicio problemă cu niciunul dintre candidaţi.

"Este un drept fundamental de a candida şi oricine crede că este bine să candideze trebuie încurajat s-o facă. Tactic, poate ar fi fost mai bine să fie mai puţin candidaţi pe dreapta. Electoratul are dreptul să aleagă, vor alege şi cei mai buni vor intra în turul doi", a afirmat liderul liberal.

El a subliniat că principala sa carte de vizită o reprezintă Sibiul.

"Vreau să merg la Cotroceni, pentru că vreau să fac altfel de politică. Vreau să facem altfel de politică cu mai puţină gălăgie şi cu mai multă aplecare asupra problemelor, mai puţin scandal şi mai multe rezultate pentru România şi pentru români. Ceea ce am eu în spate e o carte de vizită pe care majoritatea care au văzut-o, o recunosc, e una pozitivă şi este chiar vizitabilă: se numeşte Sibiu", a afirmat Iohannis.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
23 Septembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza