Kelemen Hunor, preşedintele UDMR

"Disciplina financiară, bugetară trebuie să fie pentru noi în următorii ani lege, indiferent dacă suntem la guvernare sau în Opoziţie".

Adăugat: 15 Februarie 2012
Ultima actualizare:15 Februarie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Liderii coaliţiei au semnat, miercuri,  în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Parlamentului, un acord politic privind ratificarea tratatului de guvernanţă în cadrul UE.

Preşedintele UDMR, Hunor Kelemen, a afirmat că semnarea şi ratificarea tratatului fiscal asigură un echilibru bugetar şi o creştere economică sănătoasă.

"Disciplina financiară, bugetară trebuie să fie pentru noi în următorii ani lege, indiferent dacă suntem la guvernare sau în Opoziţie", a  afirmat liderul UDMR cu acest prilej.
    
El a subliniat  că semnarea tratatului asigură "un echilibru bugetar", iar României îi va aduce "o creştere economică sănătoasă, competitivitate şi o ieşire din această criză economică financiară globală".

Kelemen Hunor şi-a manifestat convingerea că partidele din Opoziţie vor adera şi vor semna protocolul politic, întrucât aderarea la acest tratat nu înseamnă mai puţină suveranitate şi nu înseamnă pierderi pe plan politic.

"Înseamnă mai multă Uniunea Europeană, mai multă integrare în această Uniune şi eu cred că România de la bun început trebuie să fie în această familie a ţărilor care aderă, care semnează şi ratifică acest tratat de guvernanţă fiscală monetară" a mai susţinut liderul UDMR.Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
15 Februarie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza