Judeţul Constanţa, izolat de restul ţării

Judeţul Constanţa este izolat, având în vedere că toate drumurile care leagă Bucureştiul de Constanţa sunt închise, iar trenurile au fost şi ele suspendate.

Adăugat: 17 Ianuarie 2016
Ultima actualizare:17 Ianuarie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Pe litoral, vântul a făcut ravagii, iar situaţia se înrăutăţeşte se pare de la o oră la alta.

Mai mulţi copaci au fost puşi la pământ în Constanţa, semafoarele au fost smulse, iar panourile unor restaurante, distruse.

Porturile de la Marea Neagră sunt închise încă de aseară, iar traficul pe Canalul Dunăre-Marea Neagră a fost restricţionat.

Ofiţerii portcontrol au transmis avize de furtună şi au solicitat comandanţilor navelor să ia măsuri suplimentare de siguranţă la bord.

La ora 16.00,  doar trei nave se mai aflau în ancoră, în rada exterioară a Portului Constanţa, iar o altă navă a fost direcţionată către Capul Kaliakra.

Peste 20 de localităţi din judeţul Constanţa sunt  fără curent electric şi apă potabilă, iar mai multe tronsoane de drum comunale şi judeţene sunt impracticabile.

Judeţul Constanţa este izolat, având în vedere că toate drumurile care leagă Bucureştiul de Constanţa sunt închise, iar trenurile au fost şi ele suspendate.

În continuare, cele mai afectate zone sunt nordul, nord-estul şi sud-vestul judeţului, iar cele mai mari probleme sunt înregistrate pe drumurile naţionale 22, 22A şi 2A, iar pe arii extinse în acest moment ninge viscolit, iar sub stratul de zăpadă există un strat de gheaţă care îngreunează circulaţia şi vă dau o informaţie de ultimă oră.

La Tariverde, de exemplu, utilajele nu pot interveni pentru că au rămas fără combustibil şi nu pot alimenta pentru că nu este curent electric.Autor:
Mona Constantinescu
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
17 Ianuarie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza