Judecătoarea care a primit dosarul premierului Ponta a făcut cerere de abţinere

Judecătoarea Cristina Rotaru , care primise iniţial dosarul Turceni Rovinari, a făcut o cerere de abţinere invocând motive de incompatibilitate.

Adăugat: 18 Septembrie 2015
Ultima actualizare:18 Septembrie 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Dosarul Turceni - Rovinari în care au fost trimişi în judecată premierul Victor Ponta şi senatorul Dan Şova va fi repartizat unui alt magistrat de la Instanţa Supremă.

Judecătoarea Cristina Rotaru, care primise iniţial dosarul, a făcut o cerere de abţinere invocând motive de incompatibilitate, transmite redactorul RRA,  Diana Surdu.

Procurorii DNA l-au trimis ieri în judecată pe premierul Victor Ponta, în dosarul Rovinari-Turceni, pentru fapte săvârşite în calitate de avocat, înainte de a deveni şef al Guvernului.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Victor Ponta este acuzat de 17 infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnatură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor, care ar fi fost comise în calitate de avocat.

În acelaşi dosar, au mai fost trimişi ieri în judecată senatorul Dan Şova şi foşti directori ai celor două societăţi energetice.Autor:
Radio România
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
18 Septembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza