Jeffrey Franks, şeful misiunii FMI în România

"Plata de bonusuri si stimulente ar trebui să fie limitată, să fie doar pentru cei care joacă un rol important în colectarea impozitelor".

Adăugat: 20 Octombrie 2010
Ultima actualizare:20 Octombrie 2010

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Şeful misiunii FMI în România, Jefrrey Franks ,  a declarat,  că stimulentele trebuie să fie limitate si acordate doar angajaţilor care se ocupa strict de colectarea impozitelor si a taxelor.


"Trebuie să ne asigurăm ca îi plătim pe oameni aşa cum trebuie, să îi încurajăm să colecteze impozitele, dar să fim cinstiţi şi cu ceilalţi bugetari", a spus Franks. În acelaşi timp, acesta a apreciat că "plata de bonusuri si stimulente ar trebui să fie limitată, să fie doar pentru cei care joacă un rol important în colectarea impozitelor".


Astfel, în ceea ce priveşte protestele de la Ministerul Finantelor, Jeffrey Franks a precizat că "oricare ar fi efectele asupra salariului, vrem să ne asiguram că oamenii sunt plătiţi adecvat", însă a atras atentia ca "bugetul este foarte redus".
              


Cea de a şasea misiune de evaluare a FMI se află, de miercuri,  la Bucureşti pentru analiza performanţelor economice ale ţării noastre.


Până la începutul lunii viitoare sunt programate discuţii cu autorităţile române despre eliberarea următoarei tranşe din împrumut, dar şi despre viitorul acord de tip preventiv pe care România vrea să îl încheie. Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
20 Octombrie 2010


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza