Javad Mottaghi: Radioul continuă să deţină statutul de cel mai popular mijloc de comunicare

Secretarul general al Uniunii Audiovizualului din zona Asia-Pacific, Javad Mottaghi, afirmă de Ziua Mondială a Radioului că "radioul va continua să fie primul mijloc de comunicare chemat să ajute comunitățile aflate în primejdie".

Adăugat: 13 Februarie 2016
Ultima actualizare:13 Februarie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Doctor Javad Mottaghi, secretarul general al Uniunii Audiovizualului din zona Asia-Pacific – ABU. Foto: Alexandru Dolea.
trimite pe mail

Aproximativ două treimi din populaţia globului are acces la un post de radio, potrivit datelor Organizaţiei Naţiunilor Unite.

Programele radio ajung în cele mai izolate comunităţi şi la persoanele cele mai vulnerabile şi sprijină comunicarea eficientă în situaţii de urgenţă şi dezastre.

Ziua Mondială a Radioului, celebrată astăzi în întreaga lume, atrage atenţia asupra importanţei acestui mijloc de informare în masă.  

Secretarul general al Uniunii Audiovizualului din zona Asia-Pacific, Javad Mottaghi:

"Calde felicitări din partea Uniunii Audiovizualului din zona Asia-Pacific. Sunt onorat să particip la celebrarea puterii radioului, atât de frumos organizată de Radio România. Radio România este unul dintre cei mai activi membri ai Uniunii Audiovizualului din zona Asia-Pacific. Este important să marcăm o astfel de zi pentru că, deşi numărul mijloacelor de comunicare media creşte în lumea de astăzi, radioul continuă să deţină statutul de cel mai popular mijloc de comunicare pentru publicul larg. Într-o lume măcinată de incertitudini, dezastre naturale sau provocate de oameni, radioul va continua să fie primul mijloc de comunicare chemat să ajute comunităţile aflate în primejdie".

AUDIO Secretarul general al Uniunii Audiovizualului din zona Asia-Pacific, Javad Mottaghi.Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
13 Februarie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza