Iuliu Winkler, candidatul UDMR pune accentul pe relaţiile de parteneriat

Candidatul UDMR, Iuliu Winkler a participat în comuna Tămăşeni, Bihor, la evenimentul de inaugurare a terenului de sport din localitate.

Adăugat: 28 Aprilie 2014
Ultima actualizare:28 Aprilie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Agerpres: Iuliu Winkler, europarlamentar UDMR
trimite pe mail

Cap de listă a candidaţilor UDMR, Winkler a afirmat că noul teren este un exemplu pozitiv al eficienţei unei bune relaţii de parteneriat.

Aşa cum, datorită colaborării dintre administraţiile locale şi judeţene a fost posibilă realizarea acestui obiectiv pentru comunitate, acelaşi rezultat poate fi obţinut şi datorită prezenţei noastre în parlamentul naţional şi cel european, a formulat Iuliu Winkler în alocuţiunea sa, referitor la miza alegerilor din 25 mai, se arată în comunicatul remis presei.

PNL mizează pe un procent de peste 25% la alegerile europarlamentare

Liberalii îşi propun să obţină în alegerile pentru Parlamentul European peste 25%, procent care îi permite PNL să se poziţioneze ca alternativă la PSD.

Declaraţia a fost făcută, duminică, de preşedintele liberal Crin Antonescu, în cadrul lansării candidaţilor partidului pentru zona Muntenia. 

"Partidul Naţional Liberal are şansa de a fi vârf de lance în această bătălie şi de a fi acum alternativa României la PSD pentru următorii ani. Şi vom avea un preşedinte liberal şi, sperând să fiu acel preşedinte liberal, îi spun lui Victor Ponta de pe acuma: Ai simţit ceva. Ai să-l regreţi pe Băsescu! Dintr-un singur motiv, acela că eu, dacă ajung preşedinte, nu fac pact de coabitare", a  spus Antonescu, citat de corespondentul RRA, Simona Uţă.

Sloganul Alianţei  PSD-UNPR-PC: Mândri că suntem români

Sub sloganul "Mândri că suntem români", Alianţa PSD-UNPR-PC a lansat 42 de candidaţi pentru Bruxelles.

Preşedintele conservator, Daniel Constantin, a subliniat că cele trei partide au dat dovadă de unitate, iar la alegerile din 25 mai Alianţa va prezenta alegătorilor cea mai bună listă de candidaţi. 

"Sunt mândru, alături de Victor Ponta, de Gabriel Oprea, că am reuşit să avem cea mai bună listă de candidaţi pentru Parlamentul European, oameni profesionişti care nu ne vor mai pune în ruşinea pe care ne-au pus-o alţii, de a denigra ţara la Bruxelles. Sunt convins că toate partidele au propus pentru această listă profesionişti", a afirmat Constantin, potrivit redactorului RRA, Cătălin Purcaru.

Monica Macovei: Frauda şi corupţia costă buzunarul nostru

Locul 2 pe lista PDL pentru Bruxelles, eurodeputatul Monica Macovei, a vorbit electoratului din Deva despre costul pe care românii îl plătesc din cauza corupţiei.

Ea consideră că cea mai răspândită formă de corupţie este cea din zona achiziţiilor publice, unde se duc sume importante din bugetele locale, bani ce ar putea fi folosiţi - spune ea - în măsuri pentru sporirea bunăstării populaţiei. 

"Să fie de cel puţin 1 miliard de lei pe an din evaziune fiscală, pentru că banii ăştia trebuie recuperaţi, aduşi în buget. Cu 1 miliard pe care trebuie să-l aducem înapoi în bugetul public mărim pensii, locuri de muncă, dezvoltăm sectorul privat, că el creează locuri de muncă, construim spitale, şcoli, grădiniţe. De-asta spun, frauda şi corupţia costă buzunarul nostru", a spus europarlamentarul PDL, informează corespondentul RRA, Dorin Corpade.

Sebastian Bodu, PNŢCD: Dreapta suferă de un deficit de oferte

Oferta politică a PNŢCD pentru europarlamentare vizează electoratul de dreapta, care nu mai vrea să iasă la vot - afirmă eurodeputatul Sebastian Bodu, locul 2 pe lista PNŢCD, partid în care s-a înscris anul acesta.

Sebastian Bodu spune că numărul susţinătorilor tradiţionali ai PNŢCD a scăzut şi de aceea formaţiunea va avea în campania pentru Parlamentul European mai mult de lucru decât alte partide.  

"Cred că de fapt dreapta suferă de un deficit de oferte. Avem partide de dreapta care s-au compromis în alianţe cu partide de stânga, avem partide de dreapta care au coborât discursul politic atât de jos încât ţi-e jenă să mai deschizi televizorul; 75% din electorat este dezgustat, oamenii ăştia stau acasă, nu mai vor să iasă la vot. Majoritatea acestora sunt de dreapta, nu sunt de stânga. Acesta este electoratul pe care noi îl ţintim", consideră Bodu.(Reporter: Ioana Tănase)

Schimbă-i cu forţa, schimbă-i cu Forţa Civică, schimbă-i cu votul tău!

"Schimbă-i cu forţa, schimbă-i cu Forţa Civică, schimbă-i cu votul tău!" este sloganul sub care partidul condus de fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu participă la europarlamentarele din 25 mai.

Preşedintele Forţei Civice Iaşi, Dragomir Sava Tomaşevschi, spune că formaţiunea pe care o reprezintă va organiza dezbateri pe teme de interes european.  r

Lista candidaţilor la europarlamentare este una curată, sunt oameni fără probleme penale şi în acest sens vom propune şi vom face întâlniri cu ieşenii în toate cartierele Iaşiului şi în tot judeţul pentru a le propune teme europene şi a discuta despre problemele oamenilor. Schimbă-i cu forţa, schimbă-i cu Forţa Civică!,propune Dagomir Sava Tomaşevschi. (Reporter: Constantin Mihai)

Unul din cei opt independenţi la alegerile din 25 mai este Dănuţ Liga

Luni, de la ora 16:30, el îşi va lansa campania electorală în parcul de la intersecţia Calea Crângaşi cu Strada Ceahlău, Sectorul 6. Dănuţ Liga spune în comunicatul remis redacţiei că a ales acest loc pentru a fi în mijlocul cetăţenilor din zonă, cei care i-au dat semnăturile necesare înscrierii sale în cursa pentru Bruxelles.Autor:
Petruţa Smântână
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
28 Aprilie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza