Ion Iliescu, George Maior, Alina Mungiu Pippidi şi-au lansat noile cărţi la Târgul Gaudeamus

La Târgul Gaudeamus organizat de Radio România la Romexpo, au avut loc şi astăzi numeroase evenimente, printre care şi lansări de carte ale unor personalităţi printre care Ion Iliescu, George Maior, Alina Mungiu Pippidi.

Adăugat: 21 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:21 Noiembrie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

UPDATE 1 ora 18.00. Zi plină şi astăzi la târgul de carte Gaudeamus.

Au avut loc numeroase evenimente şi lansări de carte.

La această oră sunt în desfăşurare, între 150 de evenimente ale zilei, ceremoniile de acordare a premiului PEN România şi a premiilor RADOR pentru concursul on-line "De ce am ales să fiu bun".

Tot azi, fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, a lansat cartea "Destinul unui om de stânga. Amintiri".

"În această carte însă, aşa cum spuneam, mă ocup de istoria vieţii mele. În tot ceea ce am scris până acum m-am ocupat de problemele revoluţiei şi schimbărilor care s-au produs în societatea noastră în ultimii 25 de ani, a spus Ion Iliescu.

Până la ora 20:00 mai sunt programate peste 30 de lansări de carte şi alte evenimente dedicate educaţiei şi tinerilor aflaţi în târg.

De asemenea, Târgul Gaudeamus Carte de Învăţătură organizat de Radio România, a marcat şi azi,  lansări de carte, mese rotunde, dezbateri şi întâlniri cu cititorii.

Este de aşteptat  ca odată cu începerea  week-end-ului să vină la târg un număr şi mai mare de vizitatori decât în zilele trecute. 

UPDATE La ora 13.00, la editura RAO, George Cristian Maior şi-a prezentat lucrarea despre intelligence, iar de la ora

La ora 13:30, preşedintele ales, Klaus Iohannis a particpat  la lansarea cărţii " Tranziţia - primii 25 de ani", autor Alina Mungiu Pippidi, la standul Polirom şi Cartea Românească.

Mai sunt invitaţi de asemenea Ana Blandiana, Stelian Tănase, Cornel Nistorescu şi Liviu Atodiresei.

La această oră a amiezii nici cei micuţi nu sunt uitaţi, pentru că de la ora 13:30 editura Casa Radio prezintă cele mai noi titluri din colecţia de audi-book dedicate celor mici.

Este vorba despre "Radio Prichindel", "Neghiniţă", "Nică fără frică" şi binecunoscutul "Noapte bună, copii".

De asemenea, de la ora 14:00, editura Academiei Române invită pe vizitatori să participe la lansarea lucrării "Mărturii româneşti peste hotare", autor Virgil Cândea.

VIDEO Prezentare Târg Gaudeamus.

 


Autor:
Felicia Mocanu
Editor:
Luminiţa Apostolescu, Simona Mihăescu
Reporter:
Angela Cerveni
Adăugat:
21 Noiembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza