Iohannis vrea un prefect liberal pentru Sibiu

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, cere liderilor USL schimbarea prefectului de Sibiu cu un liberal.

Adăugat: 15 Martie 2013
Ultima actualizare:15 Martie 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, le va cere preşedintelui PNL, Crin Antonescu, şi premierului Victor Ponta înlocuirea prefectului de Sibiu, Ovidiu Sitterli, fost membru PSD, cu un liberal, măsură care ar garanta respectarea protocolului USL naţional, informează un comunicat al Organizaţiei Judeţene a PNL.

"Delegaţia Permanentă Teritorială  l-a mandatat pe dmnul prim-vicepreşedinte să supună atenţiei conducerii centrale ca nominalizările semnate şi stabilite în protocolul USL să fie respectate atât la nivelul judeţului Sibiu, cât şi la nivel central. În acest context domnul prim-vicepreşedinte a fost mandatat de a susţine ca prefect un reprezentant PNL conform protocolului USL naţional", se arată în comunicat.

În calitate de prim-vicepreşedinte al PNL, Klaus Iohannis a anunţat deja, joi, într-o conferinţă de presă, că dacă va fi solicitat de liberalii sibieni, atunci va discuta cu premierul Victor Ponta schimbarea prefectului.

"Dacă Organizaţia Judeţeană Sibiu mă roagă să mă implic sau vine cu o solicitare în acest sens, evident că o voi discuta cu organizaţia judeţeană şi dacă chestiunea mi se va părea, dacă va fi - atenţie - oportună, atunci desigur, voi duce mesajul mai departe", a declarat, joi, prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis.

În prezent, Prefectura Sibiu este condusă de prefectul Ovidiu Sitterli, fost membru PSD şi de subprefectul Mircea Dorin Creţu. Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
15 Martie 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza