Iohannis: Îi îndemn pe români să aibă încredere în beneficiile imunizării

Președintele Iohannis a fost prezent la evenimentul de sărbătorire a 100 de ani de la înfiinţarea Institututului Cantacuzino.

Adăugat: 2 Aprilie 2021
Ultima actualizare:4 Aprilie 2021

Politica Romaneasca
Foto: Klaus Iohannis, președintele României. Sursa: Administrația Prezidențială
trimite pe mail

Activitatea Institututului Cantacuzino, la 100 de ani de la înfiinţare, a fost onorată ieri de preşedintele Klaus Iohannis, de prim-ministrul Florin Cîţu şi de membrii guvernului în cadrul unei ceremonii militare.

Şeful statului a decorat institutul cu Ordinul Meritul Sanitar în grad de Mare Ofiţer şi i-a îndemnat din nou pe români să aibă încredere în beneficiile imunizării.
 

Klaus Iohannis: În perioada imediat următoare vom primi un număr semnificativ de doze şi astfel campania de vaccinare poate fi accelerată. Mulţi dintre noi au pierdut pe cineva drag, alţii au suferit profund în urma infectării cu acest virus. Costurile sociale şi economice au fost şi continuă să fie uriaşe. Putem, însă, să punem capăt acestei pandemii şi îi îndemn pe români să aibă încredere în beneficiile imunizării şi să meargă în număr cât mai mare la centrele de vaccinare.
 

Până acum s-au vaccinat peste două milioane de oameni, mai mult de jumătate şi cu a doua doză, însă apar temeri că am putea ajunge în situaţia de a avea multe loturi de vaccin, dar nu şi persoane care doresc să se vaccineze, context în care autorităţile pregătesc noi campanii de convingere a românilor care ezită sau resping imunizarea.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
2 Aprilie 2021
Ultima actualizare:
4 Aprilie 2021


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza