Iohannis: Guvernul a pregătit prost implementarea cardului de sănătate

Preşedintele Klaus Iohannis a criticat Guvernul pentru că a pregătit prost implementarea cardului naţional de sănătate şi a precizat că a văzut cum mii de oameni stau la coadă pentru a ridica acest card.

Adăugat: 8 Mai 2015
Ultima actualizare:8 Mai 2015

Politica Romaneasca
Foto: Klaus Iohannis, preşedintele României
trimite pe mail

Astăzi, într-o declaraţie de presă, şeful statului a menţionat că aceasta este o problemă reală, un scandal public, şi va avea o discuţie cu premierul pe această temă.

"Este o problemă reală. Guvernul a pregătit prost implementarea cardului de sănătate. Am văzut mii de oameni care stau la cozi, dar care nu pot beneficia de serviciile de sănătate la care sunt îndreptăţiţi. Este un scandal public", a afirmat Iohannis, la Aeroportul "Henri Coandă", după întoarcerea din Polonia.

Preşedintele s-a referit, în intervenţia sa, şi la modificările propuse de Parlament la Codul Penal şi de Procedură Penală.

Klaus Iohannis a spus că lupta anticorupţie trebuie să continue în forţă şi a susţinut că  modificările parlamentarilor  sunt neavenite şi are o părere foarte proastă despre ele.

"Aceste modificări propuse sunt neavenite. Am o părere foarte proastă despre aceste modificări, iar aceeaşi părere evident că o au şi alţii care au exprimat îngrijorările lor în spaţiul public. Deci nu sunt de acord cu ele, mai simplu", a spus preşedintele Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut aceste declaraţii pe Aeroportul Henry Coandă, la venirea din Polonia.

AUDIO Declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis.Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Oana Bâlă
Adăugat:
8 Mai 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza