Iohannis: Eu cred că premierul e de bună credinţă

Premierul a discutat, astăzi, din nou, despre remaniere cu preşedintele Klaus Iohannis, după cum a declarat acesta, la Craiova.

Adăugat: 12 Octombrie 2017
Ultima actualizare:12 Octombrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Klaus Iohannis, preşedintele României
trimite pe mail

Conducerea extinsă a PSD urmează să se reunească în această după-amiază, pentru a decide în privinţa solicitării premierului de a schimba o parte dintre membrii cabinetului său.

Mihai Tudose are o listă cu cel puţin trei miniştri pe care nu îi mai doreşte în Guvern, iar ieri a spus, încă o dată, că vrea să renunţe la cei care creează probleme de imagine şi de credibilitate la Bruxelles, cu referire la vicepremierul Sevil Shaidehh şi la ministrul delegat pentru fonduri europene, Rovana Plumb, vizate de aşa-numitul dosar "Belina", instrumentat de DNA.

Premierul a discutat, astăzi, din nou, despre remaniere cu preşedintele Klaus Iohannis, după cum a spus acesta, la Craiova.  

"Eu am discutat cu premierul şi mi-a prezentat opţiunile domniei sale. Eu cred că premierul e de bună credinţă şi doreşte să aibă o echipă perfomantă. Pe de altă parte, şi românii şi eu, după aproape un an de la câştigarea alegerilor, aşteptăm ca PSD-ul să vină cu nişte rezultate tangibile", a spus Klaus Iohannis.

Înaintea reuniunii Comitetului executiv al PSD, este de aşteptat să aibă loc şi o şedinţă a conducerii ALDE, pentru că pe lista de remanieri s-ar afla şi ministrul pentru relaţia cu Parlamentul, Viorel Ilie.

El este membru al partidului condus de Călin Popescu-Tăriceanu şi, recent, Senatul a respins cererea DNA de începere a urmării penale pe numele său, într-un caz privind organizarea unui concurs la minister.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
12 Octombrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza