Iohannis dezminte că l-ar fi vizitat pe preşedintele Băsescu

Liderul PNL şi candidatul Alianţei Creştin Liberale, Klaus Iohannis respinge afirmaţia jurnaliştilor Antena 3 că l-ar fi vizita pe preşedintele Băsescu, în vila sa de protocol.

Adăugat: 12 August 2014
Ultima actualizare:12 August 2014

Politica Romaneasca
Foto: Klaus Iohannis, candidatul Alianţei Creştin Liberale la alegerile prezidenţiale
trimite pe mail

Întru-un comunicat remis marţi, Iohannis susţine că afirmaţiile Antenei 3 "reprezintă o manipulare și nu are nicio legătură cu realitatea".

"În fotografiile prezentate de postul sus menționat apare mașina mea, în care mă aflam eu, dar acesta este singurul lucru adevărat. Eu nu am fost în vizită la președinte, ci am participat la un eveniment organizat de domnul Duane Butcher, însărcinatul cu afaceri al SUA la București, la Vila Dante, reședință deținută de Ambasada Statelor Unite.
La această manifestare nepublică, organizată în seara zilei de 10 iulie, cu ocazia încheierii mandatului în România a domnului Butcher, au participat mai mulți diplomați de rang înalt din ambasade ale statelor occidentale", explică liderul PNL în document.

Candidatul ACL se arată "surprins" de informaţiile difuzate de postul menţionat, precizând că din 2008 nu a avut "nicio întrevedere cu președintele".

"Din păcate, se încearcă cu îndârjire susținerea unei campanii negative, bazate pe acuzații complet false. Eu însă nu voi intra în acest joc. Așa cum am anunțat deja la momentul desemnării mele în cursa prezidențială, eu voi face o campanie curată, pozitivă pentru că oamenii merită respect, nu dezinformare și minciună," mai spune Klaus Iohannis în comunicatul de presă.

AICI Comunicatul integralAutor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
12 August 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza