Iohannis: Cioloş să spună daca rămâne independent sau îşi arată simpatia pentru un partid

Preşedintele Klaus Iohannis susţine că premierul trebuie să-şi declare intenţiile şi să-şi arate adeziunea sau simpatia faţă de partidul cu care doreşte să le pună în practică.

Adăugat: 29 Septembrie 2016
Ultima actualizare:29 Septembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Preşedintele României, Klaus Iohannis (stânga) şi premierul Dacian Cioloş
trimite pe mail

Preşedintele Klaus Iohannis susţine că prim ministrul Dacian Cioloş ar putea să-şi continue proiectele după alegerile parlamentare.

În opinia şefului statului, premierul trebuie să-şi declare intenţiile şi să-şi arate adeziunea sau simpatia faţă de partidul cu care doreşte să le pună în practică.

"Este o întrebare la care dl Cioloş cred că va trebui să răspundă în perioada următoare, fiindcă mulţi îşi pun întrebarea dacă Dacian Cioloş rămâne un premier independent şi după aceea se retrage sau dacă doreşte să îşi continue anumite proiecte, şi recunosc că personal cred că ar face bine să continue, are proiecte bune începute, dar atunci să îşi declare măcar simpatia sau adeziunea sau preferinţa pentru partidul cu care ar putea să colaboreze în viitor, după alegerile parlamentare. (...) Dacian Cioloş ar putea să continue foarte bine proiecte importante dacă acum, când ecuaţia este încă incertă, îşi declară intenţiile de viitor şi mai devreme sau mai târziu ar trebui să declare şi cu cine vrea să pună în continuare în practică aceste lucruri", a explicat Iohannis, întrebat dacă este de luat în calcul o apropiere a lui Dacian Cioloş de PNL.

Preşedintele Klaus Iohannis mai spune că Partidul Naţional Liberal a ajuns într-o situaţie neplăcută după demisia lui Vasile Blaga şi susţine că liberalii trebuie să găsească o soluţie pentru a transforma această criză într-o oportunitate.
    
 Autor:
Oana Bâlă
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
29 Septembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza