Ioan Deneş, propunerea PSD pentru Ministerul Apelor şi Pădurilor

Senatorul de Bistriţa, Ioan Deneş, este propunerea PSD pentru funcţia de ministru al apelor şi pădurilor, după demisia Doinei Pană.

Adăugat: 8 Ianuarie 2018
Ultima actualizare:8 Ianuarie 2018

Politica Romaneasca
trimite pe mail

PSD va lua o decizie privind restructurarea guvernului la următoarea şedinţă a Comitetului Executiv al partidului, programată la Iaşi, între 29 şi 31 ianuarie, a anunţat liderul social-democrat Liviu Dragnea.

El a mai anunţat şi care este propunerea partidului pentru funcţia de ministru al apelor şi pădurilor, după demisia Doinei Pană.

"Propunerea noastră pentru Ministerul Apelor şi Pădurilor este domnul senator Ioan Deneş din Bistriţa, iar următorul Comitet Executiv Naţional se va organiza în perioada 29 - 30 - 31, la Iaşi, unde vom face şi întâlnirea cu grupurile parlamentare. Astea au fost cele două motive pentru care am convocat CEx-ul şi, în consecinţă, s-au adoptat aceste decizii", a susţinut Dragnea.

Liviu Dragnea a mai declarat că la reuniunea de la Iaşi va fi analizată activitatea miniştrilor şi secretarilor de stat în perspectiva unei eventuale restructurări a guvernului.

La reuniunea conducerii PSD de astăzi, preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a depus o scrisoare în care analizează primul an de guvernare, iar documentul va fi de semenea analizat în şedinţa de la Iaşi, peste 3 săptămâni, trasmite reporterul RRA Mugur Mihăiţă.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
8 Ianuarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza