Întrevedere Viorica Dăncilă - Amina Mohammed

Premierul Viorica Dăncilă a avut o întrevedere cu secretarul general adjunct al Naţiunilor Unite, Amina Mohammed.

Adăugat: 28 Septembrie 2019
Ultima actualizare:29 Septembrie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Viorica Dăncilă, premierul României
trimite pe mail

În cadrul vizitei de lucru în Statele Unite, premierul Viorica Dăncilă a avut o întrevedere cu secretarul general adjunct al Naţiunilor Unite, Amina Mohammed.

A fost prezentat stadiul aplicării Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă în România.

Viorica Dăncilă a reiterat susţinerea României pentru reforma sistemului ONU de dezvoltare, atât din punct de vedere al substanţei, cât şi al implicaţiilor financiare şi operaţionale, iar secretarul general adjunct ONU a mulţumit României pentru implicarea de o manieră constantă în activităţile organizaţiei, informează un comunicat de presă.

Întâlnire cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti din New York

Guvernul încurajează românii din diaspora să se întoarcă acasă sau să dezvolte afaceri în ţară.

Este mesajul transmis de premierul Viorica Dăncilă în Statele Unite, la întâlnirea cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti din New York.

Primul ministru le-a prezentat programele dezvoltate de guvern care oferă oportunităţi de afaceri în ţară: Diaspora Start-up, finanţat din fonduri europene, Start-UP Nation, finanţat din fonduri guvernamentale şi fondurile nerambursabile acordate prin intermediul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni.

Potrivit unui comunicat de la Guvern, premierul Viorica Dăncilă a dat asigurări că autorităţile statului pregătesc organizarea în condiţii cât mai bune a scrutinului prezidenţial din această toamnă pentru românii din diaspora care doresc să voteze.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
28 Septembrie 2019
Ultima actualizare:
29 Septembrie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza