Întâlnirea DNA cu experţii Comisiei de la Veneţia "a avut caracter tehnic"

Procurorul şef interimar al DNA a declarat că întâlnirea cu experţii Comisiei de la Veneţia privind modificarea Codurilor Penale a fost una tehnică.

Adăugat: 14 Septembrie 2018
Ultima actualizare:14 Septembrie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Agerpres. Anca Jurma
trimite pe mail

Procurorul şef interimar al DNA, Anca Jurma, a declarat, după întâlnirea avută, astăzi, cu membrii Comisiei de la Veneţia, că discuţiile au avut un caracter tehnic şi au vizat legile de modificare a Codurilor Penale.

Ea a amintit că toate observaţiile pe care procurorii le-au formulat şi le-au înaintat atât Parchetului General, cât şi CSM sunt publice şi a refuzat să facă alte precizări.

Reprezentanţii Comisiei de la Veneţia au discutat, la sediul Parchetului General, cu şefii Parchetelor.

Din partea Ministerului Public au participat procurorul şef interimar al DNA, Anca Jurma, procurorul şef al DIICOT, Felix Bănilă, şi BogdanLicu, adjunct al procurorului general.

Delegaţia Comisiei de la Veneţia se află la Bucureşti pentru pregătirea unei opinii referitoare la modificările recente aduse Codului Penal şi celui de Procedură Penală de către Parlament. Ieri, experţii Comisiei au fost primiţi la Palatul Cotroceni, s-au întâlnit cu ministrul de resort şi cu reprezentanţi ai Parlamentului.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
14 Septembrie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza