Întâlnire Teodor Meleşcanu - Boris Johnson, la Londra

Întâlnirea dintre cei doi miniștri de externe își propune să faciliteze un schimb de opinii pe teme de actualitate privind securitatea europeană şi internaţională.

Adăugat: 15 Octombrie 2017
Ultima actualizare:15 Octombrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Teodor Meleșcanu, ministrul afacerilor externe
trimite pe mail

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, va participa, astăzi, la Londra, la o reuniune informală, la invitaţia omologului său britanic, Boris Johnson.

Reuniunea îşi propune să faciliteze un schimb de opinii pe teme de actualitate privind securitatea europeană şi internaţională, se precizează într-un comunicat al Ministerului de Externe.

Amintim că Boris Johnson, care s-a aflat în urmă cu trei săptămâni într-o scurtă vizită la Bucureşti, a precizat, într-un interviu pentru Agerpres, că românii din Anglia nu ar trebui să fie "deloc îngrijoraţi" în legătură cu situaţia lor după Brexit, deoarece sunt membri "extrem de valoroşi" ai societăţii britanice.

Boris Johnson a adăugat că, după ieşirea din blocul comunitar, Regatul Unit va rămâne deschis pentru persoanele "cu talent, ambiţie şi hotărâre", dar a subliniat că Londra va fi cea care îşi va controla sistemul de imigraţie, nu BruxellesulAutor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
15 Octombrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza