Întâlnire premierul Grindeanu cu reprezentanţi ai KazMunayGas şi ai China Energy Company

Premierul s-a întâlnit la Palatul Victoria cu reprezentanţi ai KazMunayGas International şi ai China Energy Company, viitorul acţionar principal.

Adăugat: 22 Mai 2017
Ultima actualizare:22 Mai 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Premierul Sorin Grindeanu a reafirmat că guvernul este deschis faţă de investiţiile străine, cu prilejul unei întâlniri pe care a avut-o astăzi la Palatul Victoria cu reprezentanţi ai Companiei Naţionale de Petrol şi Gaze din Kazahstan - KazMunayGas.

Potrivit unui comunicat de presă al Executivului, la întâlnire au participat şi reprezentanţi ai subsidiarei companiei şi ai China Energy Company, viitorul acţionar principal al KazMunayGas International.

Reprezentanţii investitorilor din Kazahstan şi China au exprimat interesul pentru dezvoltarea cooperării în mai multe domenii, inclusiv cel al energiei, infrastructurii, dar şi cel financiar şi bancar, se arată în comunicat.

Reprezentanţii KazMunayGas International au prezentat planurile de dezvoltare a companiei în ţara noastră şi în regiune.

Compania este prezentă în 11 ţări şi deţine rafinăriile Petromidia Năvodari şi Vega Ploieşti, dar şi reţele de distribuţie de carburanţi în România, Bulgaria, Moldova, Georgia, Franţa şi Spania.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
22 Mai 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza