Întâlnire între ministrul Apărării şi comandantul Forţelor Aeriene ale SUA în Europa

Ministrul Apărării, Gabriel Leş, şi şeful Statului Major General au avut azi o întâlnire cu comandantul Forţelor Aeriene ale SUA în Europa.

Adăugat: 11 Aprilie 2017
Ultima actualizare:11 Aprilie 2017

Politica Romaneasca
Foto: arhivă foto
trimite pe mail

Cooperarea dintre Forţele Aeriene din România şi Statele Unite, precum şi evoluţiile recente din mediul internaţional de securitate au fost principalele teme de discuţie la întâlnirea de astăzi, de la Ministerul Apărării Naţionale, dintre ministrul de resort Gabriel Leş, şeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă şi generalul Tod Wolters, comandantul Comandamentului aerian aliat de la Ramstein şi al Forţelor Aeriene ale Statelor Unite din Europa.

În cadrul discuţiilor a fost evaluat progresul înregistrat în intensificarea participării Forţelor Aeriene americane şi ale altor state aliate la misiunile şi la exerciţiile desfăşurate în România şi în zona Mării Negre.

Ministrul Apărării, Gabriel Leş, a mulţumit pentru sprijinul acordat de Statele Unite în modernizarea tehnicii Forţelor Aeriene, prin programul de înzestrare al avioanelor F-16 şi prin alte programe de înzestrare cu capacităţi aeriene sau de apărare.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
11 Aprilie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza