Întâlnire Hans Klemm - Tudorel Toader pe legile justiţiei

Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, a declarat că discuţiile pe care le-a avut cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, "au avut loc în spiritul cooperării".

Adăugat: 5 Septembrie 2017
Ultima actualizare:5 Septembrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti
trimite pe mail

Ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Hans Klemm, a declarat cu puţin timp în urmă că aşteaptă cu nerăbdare să lucreze în continuare cu ministrul justiţiei şi guvernul de la Bucureşti.

El a precizat că a discutat în această dimineaţă cu ministrul Tudorel Toader despre viziunea sa asupra modificării legilor justiţiei şi că astfel de consultări sunt normale în cadrul unui parteneriat strategic, aşa cum există între România şi Statele Unite.

Întâlnirea a avut loc după ce Ambasada americană şi-a manifestat săptămâna trecută îngrijorarea faţă de independenţa sistemului judiciar din România.

Aseară, ministrul justiţiei a declarat la un post de televiziune că în 2018 ar putea fi ridicat Mecanismul de Cooperare şi Verificare pe justiţie, pentru că ţara noastră poate îndeplini până la sfârşitul acestui an toate cele 12 recomandări ale Comisiei Europene.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
5 Septembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza