Întâlnire Claudiu Manda - George Maior

În cadrul întrevederii va fi stabilit calendarul audierilor lui George Maior în cadrul acestei comisii, având în vedere că acesta nu îşi desfăşoară activitatea în ţară.

Adăugat: 1 Februarie 2018
Ultima actualizare:1 Februarie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Claudiu Manda
trimite pe mail

Preşedintele Comisiei pentru controlul parlamentar asupra SRI, Claudiu Manda, se va întâlni mâine cu fostul director al SRI, George Maior, actual ambasador al României în SUA.

În cadrul întrevederii va fi stabilit calendarul audierilor lui George Maior în cadrul acestei comisii, având în vedere că acesta nu îşi desfăşoară activitatea în ţară.

"Sunt lucruri de discutat şi o să vi le spunem după şedinţa de la comisie. Sunt destul de multe lucruri la care s-a făcut referire în cadrul comisiei despre activitatea din perioada în care domnul Maior era directorul SRI. Multe dintre ele au fost spuse deja în spaţiul public ca şi nişte informaţii sau prezentări ale spuselor de la comisie. Nu avem lucruri noi sau lucruri în plus, dar sunt lucruri pe care dorim să le lămurim noi, comisia, şi sunt sigur că şi domnul Maior doreşte să le lămurească. Sunt lucruri în care se vorbeşte direct că domnul Maior a zis, a făcut, şi sunt şi lucruri despre cum a funcţionat SRI în perioafa respectivă", a spus Claudiu Manda.

Preşedintele Comisiei pentru controlul parlamentar asupra SRI, Claudiu Manda, a mai menţionat ca la audieri vor fi  mai invitati, printre alţii, şi fostul director adjunct al SRI, Florian Coldea, preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, sau fostrul preşedinte Traian Băsescu.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
1 Februarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza