Înscrierea în Programul Start-Up Nation nu se prelungeşte

Sesiunea de depunere a candidaturilor în programul Start-Up Nation se va încheia vineri, 14 iulie.

Adăugat: 13 Iulie 2017
Ultima actualizare:13 Iulie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Înscrierea în programul Start-Up Nation nu se va prelungi până la 28 iulie, aşa cum anunţase, ieri, pe Facebook, ministrul de resort, Ilan Laufer.

Astfel, sesiunea de depunere a candidaturilor se va încheia mâine, iar după evaluarea acestora se va organiza o sesiune suplimentară, dacă vor rămâne fonduri neconsumate, precizează într-un comunicat Ministerul pentru Mediul de Afaceri.

"Obiectivul nostru esențial este să încurajăm tinerii antreprenori și pentru acest lucru este de bun simț să folosim până la ultimul leu resursa bugetară alocată. În acest sens trebuie interpretate declarațiile și atitudinea mea despre programul Start-Up Nation. Am avut reprezentarea că ar fi fost mai simplu să prelungim actuala sesiune...din păcate, motive de ordin juridico-birocratic, pur și simplu, împiedică acest lucru. Ne rămâne, în schimb, opțiunea unei noi sesiuni în perioada imediat următoare, pe care o vom anunța în timp util și care se va desfășura după aceleași reguli ca și actuala sesiune de înscrieri", explică ministrul Ilan Laufer, potrivit comunicatului de presă.

Potrivit redactorului RRA Florentina Varga, până astăzi au fost depuse aproximativ 9.000 de planuri de afaceri, iar programul de finanţare, în valoare de 1,710 milioane de lei, asigură activitatea a 10 mii de noi firme înfiinţate după 31 ianuarie 2017.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
13 Iulie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza