Infrastructura și locurile de muncă, prioritățile lui Stavarache

Candidatul USL la Prim[ria Bacău, Rom eo Stavarache, vrea să finalizeze programele de infrastructură, asistenţă socială şi în plus, își propune să creeze noi locuri de muncă.

Adăugat: 4 Iunie 2012
Ultima actualizare:4 Iunie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Candidatul USL pentru un nou mandat de primar al municipiului Băcău, Romeo Stavarcahe, doreşte să continue proiectele începute .

El spune că alături de Dragoş Benea, candidat USL pentru preşedinţia Consiliului judeţean Bacău, va putea finaliza programele de infrastructură, asistenţă socială şi crearea de locuri de muncă.

"Atunci când am câştigat Primăria municipiului Bacău am învăţat ce înseamnă administraţie şi am avut o strategie şi un gând foarte clar: aici, la Bacău, să trăim mai bine. Aşa s-a născut, începând de atunci, un dialog pe care l-am avut cu Dragoş Benea. Acest dialog a făcut ca Bacăul să aibă câteva investiţii majore, care cu siguranţă vor schimba viaţa în bine municipiului Bacău: apa, mediul, infrastructura, sănătatea", a spus Romeo Stavarache.

La întâlnirile cu alegătorii, Stavarache a punctat și importanța prezenței la vot.

"Lumea trebuie sa inteleaga ca este foarte important sa mearga la vot, indiferent cu cine voteaza. Sechelariu beneficiaza de sprijinul a 5.000 de familii din municipiu carora le dadea ajutor social din banii publici. Eu am desfintat ajutorul social pentru ei si am creat locuri de munca si, desi ar fi cistigat bine, doar 600 dintre ei s-au angajat. Daca oamenii nu merg la vot, cele 5.000 de familii, cu mai multi membri, ii pot aduce lui Sechelariu o majoritate si el ar putea sa se intoarca la Primarie", a explicat Romeo Stavarache.
 Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
4 Iunie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza