Incident în Parlament. Premierul, întrerupt de Mihail Neamţu

Discursul premierului Victor Ponta de la tribuna Parlamentului a fost întrerupt din primele minute de mai multe persoane, între care Mihail Neamţu, aflat în sală ca invitat.

Adăugat: 17 Septembrie 2013
Ultima actualizare:17 Septembrie 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Doi reprezentanţi ai Partidului Noua Republică, preşedintele Mihail Neamţu, respectiv vicepreşedintele  Augustin Ofiţeru au protestat în plenul Paralmentului în momentul discursului susţinut de premier, informează redactorul RRA, Mugur Mihăiţă.

Ei l-au acuzat pe primul ministru ''de trădare a interesului naţional'' iar protestul lor a constat în prezentarea unui  tricolor şi  depunerea în faţa lui Victor Ponta  a 30 de cenţi, simbol al episodului biblic în care Iuda  îl trăda pe IIsus.

"Ponta şi poporul, salvaţi tricolorul", s-a auzit din sală, moment în care senatorul PSD Cristian Dumitrescu le-a spus chestorilor să apeleze la forţele de ordine.

"Sunt persoane care nu aparţin Parlamentului României. Cum au intrat în sală, conform regulamentelor? Nu au ce căuta în hemiciclu, nu tolerăm acte de huliganism", a afirmat Cristian Dumitrescu, după care premierul Victor Ponta şi-a reluat discursul.

În replică, premierul a afirmat: "Eu totuşi va rog să returnaţi banii.  Domnul Neamţu, poate are nevoie pentru constituirea noului partid. Domnia sa a spus că din lipsă de bani nu a fost ales în partid, şi nu din lipsă de voturi, şi nu aş vrea să fie lipsit de resursele necesare."

De precizat că accesul celor doi în Parlament  a fost facilitat de deputatul independent Remus Cernea, ei nefiind parlamentari.

 Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Reporter:
Mugur Mihăiţă
Adăugat:
17 Septembrie 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza