Începe Programul Rabla pentru electrocasnice

De astăzi începe Programul Rabla pentru electrocasnice.

Adăugat: 14 Mai 2021
Ultima actualizare:14 Mai 2021

Politica Romaneasca
Foto: Foto: Arhivă/ Agerpres
trimite pe mail

Până pe 20 mai, cei care doresc să îşi cumpere un aparat electrocasnic nou care consumă mai puţină energie şi poluează, în consecinţă, mai puţin, se pot înscrie pe pagina de internet a Administraţiei Fondului pentru Mediu.

Anul acesta, modalitatea de accesare a programului a fost revizuită, astfel încât persoanele fizice să poată obţine unul sau mai multe vouchere.

Programul Rabla pentru electrocasnice are un buget de 75 de milioane de lei şi ar trebui să ajungă pentru 200.000 de beneficiari. Voucherele oferite de Administraţi Fondului de Mediu, cea care derulează programul, sunt între 200 şi 500 de lei, în funcţie de aparatura pe care vreţi să o achiziţionaţi.

Pentru a evita blocajul aplicaţiei, survenit la ultima lansare, AFM a instituit o etapă de înscrieri online - de o săptămână, apoi urmează trei etape de achiziţii.

Cumpărăturile cu voucherele oferite de Administraţia Fondului de Mediu pot fi făcute doar dacă beneficiarii dau la schimb un aparat vechi din aceeaşi categorie.

Excepţie fac maşinile de spălat vase şi uscătoarele de rufe, unde poţi preda orice tip de aparatură veche din categoriile care participă la program.Autor:
Bogdan Isopescu
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
14 Mai 2021


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza