Începe cursa pentru desemnarea candidatului PSD la alegerile prezidențiale

În PSD începe cursa internă pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale.

Adăugat: 23 Iunie 2019
Ultima actualizare:23 Iunie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Lideri PSD. Sursa: PSD.ro
trimite pe mail

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat, ieri, la şedinţa informală de la Neptun a Biroului Executiv al PSD, că va intra în cursa internă din partid pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale de la toamnă.

El se alătură, astfel, altor doi social-democraţi care au exprimat astfel de intenţii, senatorul Şerban Nicolae şi deputatul Liviu Pleşoianu.

Preşedintele partidului şi totodată premierul Viorica Dăncilă a declarat că o decizie finală în privinţa candidatului PSD va fi luată după efectuarea unor sondaje în rândul electoratului.

Viorica Dăncilă: Eu le-am cerut tuturor colegilor care vor să candideze să îşi anunţe candidatura, pentru că este bine să ştim din timp dacă unii colegi vor să candideze pentru prezidenţiale, tocmai pentru a vedea care dintre colegi are cele mai mari şanse.

Reporter: De când vor începe aceste sondaje interne?

Viorica Dăncilă: De săptămâna viitoare.

Viorica Dăncilă a mai precizat că în partid nu există tensiuni în acest moment şi că este normal să mai apară şi unele discuţii divergente.

Şi-au mai anunţat candidaturile pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD ministrul dezvoltării, Daniel Suciu, şi Daniel Florea, primarul Sectorului 5 al Capitalei.

Alte candidaturi ar putea să vină din partea lui Robert Cazanciuc şi a lui Paul Stănescu pentru postul de secretar general al PSD.

Vă reamintim că PSD îşi va alege o nouă conducere la congresul programat pe 29 iunie.Autor:
Bogdan Comșa, Radio Constanța
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
23 Iunie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza