Încă cinci persoane, propuse pentru arestare în dosarul lui Sorin Oprescu

Trei funcţionari din Primăria Municipiului Bucureşti, fostul şofer al lui Oprescu, precum şi de un om de afaceri sunt duşi la Tribunalul Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă.

Adăugat: 7 Septembrie 2015
Ultima actualizare:7 Septembrie 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Cele cinci persoane reţinute în dosarul de corupţie al primarului capitalei, Sorin Oprescu, vor fi duse astăzi la Tribunalul Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit unui comunicat al DNA, este vorba de trei funcţionari din Primăria Municipiului Bucureşti acuzaţi de luare de mită, de fostul şofer al lui Oprescu, acuzat de complicitate la luare de mită, precum şi de un om de afaceri, cercetat pentru complicitate la spălare de bani.

Primarul capitalei a fost arestat preventiv, aseară, pentru luare de mită în acest dosar, în care procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea SRI.

Potrivit redactorului RRA Mădălina Verman, măsura arestării este executorie, dar deoarece nu este definitivă a fost contestată în instanţă de avocaţii lui Sorin Oprescu.

Potrivit unor surse judiciare, Agenţia Naţională de Integritate a declanşat între timp procedurile de verificare a averii primarului capitalei, precum şi ale celor trei funcţionari reţinuţi.Autor:
Radio România
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
7 Septembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza