Înaltul oficial ungar, Kover Laszlo, în campanie în România

Preşedintele Parlamentului Ungariei a riscat un scandal diplomatic prin prezenţa sa, marţi, alături de candidaţiiPCM, la Târgu Mureş.

Adăugat: 5 Iunie 2012
Ultima actualizare:6 Iunie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Candidatul Partidului Civic Maghiar la un loc în Consiliul Judeţean Mureş, Laszlo Gyorgy, a declarat că vizita în judeţ a preşedintelui Parlamentului Ungariei, Kover Laszlo, are ca scop sprijinirea candidaţilor partidului la alegerile locale.

Candidatul PCM a precizat că a sosit momentul pentru ca politica de dreapta să fie mai bine reprezentată în rândul comunităţii maghiare din România.

"Domnul Kover Laszlo vine ca preşedintele de onoare al Partidului Civic Maghiar să ne susţină candidaţii la alegerile locale din judeţul Mureş şi din alte judeţe. Are două semnificaţii. Cea mai importantă este că dacă în sânul comunităţii maghiare încă nu am reuşit să facem o schimbare de regim în ultimii 22 de ani, sperăm ca măcar să spargem gheaţa anul acesta şi noi, comunitatea maghiară, a venit timpul ca să relizăm schimbarea de regim, naşterea politică a "dreptei" în sânul comunităţii maghiare", a declarat candidatul PCM Laszlo Gyorgy.
 Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Raul Matiş
Adăugat:
5 Iunie 2012
Ultima actualizare:
6 Iunie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza