În Capitală şi pe centură se circulă cu dificultate

Ninsoarea aduce probleme în Capitală, unde se circulă cu dificultate.

Adăugat: 4 Ianuarie 2016
Ultima actualizare:4 Ianuarie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

UPDATE ora 12.00 Traficul rutier în capitală se desfăşoară în condiţii de iarnă.

Reprezentanţii primăriei precizează că nu se înregistrează blocaje, toate pasajele şi podurile au fost deszăpezite, iar mijloacele de transport în comun, al căror număr a fost suplimentat, circulă normal.

Autorităţile le recomandă bucureştenilor care se deplasează cu maşinile personale să le echipeze cu anvelope de iarnă şi să se asigure că sistemele de încălzire sunt funcţionale.

Totodată, Primăria îi atenţionează pe proprietarii de imobile să înlăture zăpada, gheaţa şi ţurţurii pentru a nu fi amendaţi.

Meteorologii au emis o informare potrivit căreia va mai ninge şi în următoarele ore, dar precipitaţiile vor fi slabe şi stratul de zăpadă nu va depăşi 10 centimetri.
    
UPDATE ora 10.00 În Capitală, pe centură şi în zonele limitrofe, se circulă cu dificultate din cauza ninsorii, dar şi a aglomeraţiei.

Anumite probleme se înregistrează în Capitală, pe centură şi în zonele limitrofe, unde se circulă cu dificultate din cauza ninsorii, dar şi a aglomeraţiei.

Reporterul RRA, Alex Lancuzov transmite din trafic: Cresc uşor valorile de circulaţie pe Centura Capitalei şi, spre deosebire de situaţia de la ora 7:00, drumarii au intensificat intervenţia cu utilaje şi materiale antiderapante.

Sunt în continuare probleme de aderenţă pe Centură, la rampele şi bretelelr de la intersecţii, la Podul de de la Glina, la Căţelu, Cernica Pantelimon, Voluntari, Bragadiru sau A1, stratul de zăpadă de pe carosabil este subţire, dar s-a format o peliculă foarte alunecoască, iar acolo unde nu s-a împrăştiat substanţa anti- îngheţ aderenţa este redusă.

Pe de altă parte, am văzut puţini transportatori cu lanţuri montate pe puntea de tracţiune, aşa cum prevede Codul Rutier. Poliţia reaminteşte şoferilor că sancţiunea minimă este de 472 de lei şi se reţine certificatul de înmatriculare.

Eu transmit acum din zona Popeşti Leordeni, este intersecţia Centurii cu DN 4 spre Olteniţa, nu sunt probleme de trafic dar am văzut diferenţe foarte mari între bulevarde diferite din acelaşi sector.

De exemplu, pe Splaiul Unirii, lângă Târgul Auto, carosabilul era perfect curat, zăpada a fost topită de soluţia specială, însă pe Şoseaua Olteniţei spre Popeşti Leordeni nu părea să fi trecut vreun plug.


 Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
4 Ianuarie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza