Ilie Bolojan cere orădenilor să voteze echipa de consilieri municipali a PNL

Secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, candidează, la Oradea, pentru al treilea mandat, consecutiv, de primar.

Adăugat: 2 Iunie 2016
Ultima actualizare:2 Iunie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Ilie Bolojan, sursa Facebook
trimite pe mail

El a spus că liberalii bihoreni vor să obţină funcţia de primar, cea de preşedinte al Consiliului Judeţean şi majorităţi în consiliul municipal şi cel judeţean.

"Este nevoie de o stabilitate în consiliul local şi fac apel, pe această cale, către toţi oamenii care au încredere în mine şi doresc să mă voteze la funcţia de primar, să voteze şi cu echipa de consilieri municipali, pe care o propune Partidul Naţional Liberal. Sunt oameni care au o experienţă politică, sunt oameni din afara politicii, parte din ei, şi, care, au o carieră profesională care nu poate fi pusă la îndoială. Împreună, această echipă va reuşi să susţină proiecte importante pentru Oradea şi în anii următori", a afirmat Ilie  Bolojan, citat de corespondentul Radio România Actualităţi, Stelian Radu Cacuci.

Gabriela Firea: Împreună să susţinem proiectele la ministere şi la Parlament

Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, susţine că problemele Bucureştiului pot fi soluţionate prin colaborarea instituţiilor locale şi cele naţionale.

Ea spune că dezvoltarea metroului, construcţia parcărilor, implementarea sistemelor inteligente de trafic trebuie sprijinite şi de Guvern, ministere, sau Parlament.

"Împreună să susţinem proiectele la ministere şi la Parlament, pentru că este, totuşi, inadmisibil, să nu foloseşti pârghiile instituţionale de colaborare pentru debolcarea problemelor din Capitală. Capitala nu este doar a locuitorilor ei, ci este a întregii ţări. Oameni, care vin din toate coluţurile României şi îşi pun întrebarea, cum de nu am găsit soluţii pe care alte mari oraşe le-au identificat. Chiar, noi nu putem?", a întrebat retoric, Gabriela Firea.

Candidatul UDMR la Primăria Muncipiului Baia Mare, Vida Noémi, consideră că administraţia locală trebuie să finanţeze programe care răspund nevoilor comunităţii.

Vida Noémi a prezentat un proiect de unifiacare a cluburilor de pensionari.

"În primul rând, să avem un spaţiu, un club pentru pensionari, oamenii în vârstă de etnie maghiară. Există mai multe cluburi de pensionari maghiari, care se întâlnesc în diferite locaţii. Eu ştiu cel puţin trei-patru grupuri de pensionari care se întâlnesc în diferite locaţii, dar aceste grupuri, cumva, ar trebui unite", susţine ea, potrivit corespondentului Radio România Actualităţi, Adrian Marchiş.

Candidatul UNPR la Primăria Brăilei, Marioara Nistor, a arătat, că, în această campanie electorală, membrii partidului au găsit o metodă inedită de a fi recunoscuţi cu uşurinţă pe străzi, atunci când făceau campanie electorală: ei purtau ie - a exlicat Marioara Nistor.

"Foarte multe persoane ne întreabă 'când sunt alegerile, mamă?' Pentru că, din moment ce te duci în campanie şi fiecare se duce îmbrăcat altfel, noi de aceea, organizaţia UNPR Brăila, am instituit ca în campanie să se plece îmbrăcat în ie. Şi băieţilor şi fetelor le-am cumpărat ie şi aşa mergem în campanie, ca să putem să facem puţin notă discordantă faţă de ceilalţi. Şi când ne văd, acum, ştiu: Voi sunteţi de la UNPR!", a afirmat ea, citată de corespondentul Radio România Actualităţi, Gina Bahor.

Unul din cei trei candidaţi independenţi la funcţia de primar în municipiul Bacău este Emil Melinte, în vârstă de 45 de ani, cu proiecte de inginerie, dar şi un pasionat de artă şi cultură.

Unul din punctele importante din programul său politic este urbanismul.

"Consider că unul din punctele importante pentru dezvoltarea municipiului Bacău este reconfigurarea sa urbanistică. În acest sens, cred că centrul oraşului trebuie clar delimitat printr-un concurs de soluţii. Zona estică a oraşului, care beneficiază de luciul de apă şi dezvoltarea echilibrată a tuturor cartierelor, este o prioritate. Cred că fiecare zonă din oraş trebuie să ofere acelaşi pachet de servicii şi utilităţi publice. Pentru realizarea acestui program voi încuraja toate iniţiativele băcăoanilor", a promis el.

Declaraţia a fost consemnată de corespondentul Radio România Actualităţi, Pop Gabriel.

Vă reamintim că duminică, 5 iunie, vor avea loc alegeriile locale, urnele vor fi deschise între orele 7:00 şi 21:00.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
2 Iunie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza