Ialomiţianu: Rectificarea bugetară "exclusiv pentru interesele politice ale PSD"

Fostul ministru al Finanţelor, Gheroghe Ialomiţianu susţine că rectificarea bugetară pe care o pregăteşte guvernul foloseşte "exclusiv intereselor PSD şi a clientelei politice".

Adăugat: 20 Octombrie 2015
Ultima actualizare:20 Octombrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Gheorghe Ialomiţianu, deputat PNL
trimite pe mail

Într-un comunicat remis presei, deputatul PNL, Gheorghe Ialomiţianu afirmă că, de fapt premierul Victor Ponta este "un simplu executant al noii conduceri a PSD. Altfel spus, Liviu Dragnea dictează, Victor Ponta execută".

El aduce drept argument rectificarea bugetară care urmează să fie adoptată în şedinţa de azi a guvernului şi despre care susţine că "exprimă pe deplin noua filosofie bugetară a PSD – distribuţia resurselor publice către clienţi şi administraţii publice ale PSD."

"Trebuie să recunoaştem că Liviu Dragnea este generos pe banii obţinute din taxele şi impozitele plătite de cetăţeni. Nici nu s-a încheiat bine congresul, că Liviu Dragnea a şi început să-i răsplătească pe cei care s-au supus şi nu au creat concurenţă în alegerile interne din PSD", se scrie în documentul de presă.

Deputatul PNL  aminteşte şi de solicitarea suplimentară de resurse a noului lider al PSD, Liviu Dragnea, înaintea sărbătorilor de iarnă.

"PSD a demonstrat că nici cu Victor Ponta premier, nici cu Liviu Dragnea preşedinte, nici nu vrea şi nici nu poate să asigure o cheltuire transparentă şi eficientă a banilor colectaţi de la români. Degeaba clamează Liviu Dragnea preocuparea PSD pentru asigurarea bunăstării românilor, dacă, în momentul distribuirii banilor publici, se gândeşte doar la clientela PSD. Pentru Liviu Dragnea românii nu sunt priviţi decât ca nişte alegători anonimi, care pot fi manipulaţi cu vorbe şi promisiuni neonorate", conchide Gheorghe Ialomiţianu în comunicat.

 Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
20 Octombrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza